Do nového roku vstupuje Magenta TV s několika programovými novinkami. Už od 18. ledna běží kanál Premier Sport 3 HD a celkovou nabídku rozšíří od 1. února také sportovní přenosy na Arena Sport 2 a přírodovědný kanál Love Nature 4K s fascinujícími dokumenty ve 4K rozlišení.

Magenta TV jako distribuční platforma mobilního operátora T-Mobile Czech Republic poskytuje jak streamovací video službu OTT na mobilní zařízení – telefony, tablety a velké obrazovky smart TV  po stažení aplikace, tak IPTV službu přes jejich set-top boxy.

V listopadu nabídli exkluzivně zpravodajsko-publicistický kanál DVTV Extra a divadelní DRAMOX a BBC First. O nich jsme psali

Další novinky v Magenta TV Od listopadu DRAMOX a BBC First

Další sportovní kanály

Nejenom nový sportovní kanál Sporty TV v DVB-T2, ale příznivci sportu z řad mobilního operátora, pro které je Magenta TV zejména určena, mohou již od 18. ledna sledovat kanál Premier Sport 3 HD, který přináší to nejlepší z mužského tenisu – kompletní sezóny turnajů ATP World Tour. Kanál vysílá nejen živé přenosy všech zápasů, ale nabízí i exkluzivní rozhovory, záběry ze zákulisí a analýzy od renomovaných tenisových expertů.

Sportovní nabídku od 1. února rozšiřuje i Arena Sport 2, program zaměřený na motoristické pořady a evropské fotbalové soutěže, konkrétně nizozemskou, rakouskou, portugalskou nebo belgickou ligu. Kromě toho nabídne v létě také předkola zápasů UEFA a další sportovní zápasy a pořady.

Nativní UHD rozlišení

Pro majitele set-top boxu Skyworth HY4403, který umožňuje video ve 4K a je možné si jej za 50 Kč/měsíc pronajmout, nebo UHD televizorů bude zajímavá na pozici 158 nabídka celosvětově oblíbeného přírodovědného kanálu Love Nature 4K s poutavými dokumenty o zvířatech a přírodě v nativním 4K rozlišení, díky čemuž si diváci vychutnají unikátní vizuální zážitky z pohodlí domova.

Prémiový obsah Love Nature je dostupný v téměř 150 zemích po celém světě a od 1. února se na něj mohou těšit i zákazníci Magenta TV od nejnižšího tarifu S. Pořady budou dostupné s českým dabingem.

Pro úplnost se ještě zmíníme, že měsíční tarify služby Magenta TV se po dobu prvních třech měsíců pohybují od 299 Kč (tarif S) až po 449 Kč (Tarif XL) měsíčně. Přitom většina z nich obsahuje i přístup k vybraným pořadům VOYO a Canal+. Po uplynutí zaváděcího období je však měsíční cena až dvojnásobná u nejvyššího tarifu se 167 kanály.

Všechny fotografie a loga: T-Mobile Czech Republic a.s.