První partnerství s operátorem placené televizní služby v regionu střední a východní Evropy uzavřela globální streamovací služba SkyShowtime. Od tohoto týdne je dostupná v rámci IPTV a satelitní služby Digi TV v Rumunsku.

Zákazníci Digi TV mají k dispozici jak plnou verzi streamovací služby SkyShowtime, tak dva prémiové lineární kanály SkyShowtime 1 a 2. Po omezenou, avšak jasně nestanovenou dobu, mají předplatitelé Digi TV tyto služby k dispozici zdarma v rámci svého tarifu u tohoto operátora. Později budou k dispozici za příplatek v rámci nových balíčků, které obě firmy oznámí v následujících měsících. Digi TV byla velmi populární také v České republice, později ji rumunští majitelé prodali skupině Lama Energy Group a ta službu přejmenovala na Telly.

SkyShowtime a MAX zdražují Nové ceníky platí od dubna a května

„SkyShowtime se od začátku soustředila na budování partnerství s předními poskytovateli televizních služeb na trzích, kde působíme. A nyní, necelý rok po spuštění v Rumunsku, jsme nesmírně hrdí na to, že můžeme vstoupit do tohoto nového partnerství s Digi TV, čímž rozšiřujeme dosah a dostupnost SkyShowtime na více než dva miliony zákazníků,“ komentoval nové partnerství generální ředitel SkyShowtime Monty Sarhan. Podle šéfa rumunské Digi Communications NV Sergheie Bulgaca pomáhají klíčová partnerství, jako je to se SkyShowtime, poskytovat zákazníkům lepší zážitky ze zábavy. „Jsme rádi, že můžeme oznámit dohodu o vysílání kanálů SkyShowtime na rumunském trhu tím, že naplňujeme naše poslání oslovit miliony domácností řadou působivých programů,“ dodal.

Dá se očekávat, že se SkyShowtime bude pokoušel podobná partnerství uzavřít i na dalších trzích ve střední a východní Evropě, včetně České republiky. Podobným způsobem už na české trhu někteří operátoři IPTV nabízí Netflix, HBO Max nebo Voyo.

SkyShowtime od 23. dubna s reklamou Tarif bez reklamy zdraží o 40 Kč

Štítky